Illustrationer

Illustrationer

Jag har många idéer och har också haft en mängd olika stilar genom åren. I det här galleriet ser du exempel på det som jag gjort. Och även om stilarna varit olika och figurerna likaså finns det ändå en grund som gör att det är lätt att känna igen i dem allra flesta fallen. Mjuka linjer som till slut blir en enhet.

Varför köpa något som oftast blir en dålig kopia av originalet eller något som mängder av andra har laddat ner ner från nätet när det går att få en eller flera figurer som är unika och inte går att hitta någon annanstans än här? Det kan tyckas lätt men blir inte minnesvärt eller unikt. Din verksamhet är unik och det skall synas naturligtvis. Därför erbjuder jag med glädje mina unika figurer som du ser prov på i det här galleriet. Om du tror att det skulle passa din idé eller din text så kontakta mig via mejl mickebq(at)gmail(punkt)com

 

Några stilar som jag gör

(1) Den roliga stilen

Det här är min mest populära stil. Karaktärerna tenderar att ha mycket rundade former, är lite roligare, skönare och  humoristiskt tecknade. Detta är ett bra val om du vill tilltala alla publik, både unga och gamla. Om du vill ha en tecknad film av Disney-känsla är det stilen för dig.

(2) Serietidningsstilen

En annan rolig, söt och tecknad stil. Denna stil är känd för karaktärens stora huvuden och små kroppar och härmar de gamla serierna som Calvin & Hobbes. Detta är ett utmärkt val om du vill sticka ut och nå en äldre generation uppvuxen med serietidningar.

(3) Halvrealistisk stil – en bit av varje

Den är inte realistisk, men inte heller barnslig och passar till exempel bra för företag eller organisationer och passar för texter som inte är alltför lättsamma i sitt innehåll.

 

(4) Den töjbara stilen

Det här är en stil som påminner om klassiska karikatyrer där figurerna har lite töjbara armar, ben och ansiktsformer. En stil som fungerar i flera olika sammanhang och typer av text.

(5) Den konstnärliga stilen

En stil gjord med tusch och vattenfärger (oftast digitalt). Den tar lite längre tid att göra och kostar lite mer. Men du får något som sticker ut.

Tree house

Jag gör inte bara figurer,ibland gör jag den här typen av bilder också.

Sandstorm

Rosa

Comments are closed.