Några tidigare projekt

Toyphoto till Funkkonsulten

På hösten 2019 får jag ett fotouppdrag från Annelie Karlsson, Funkkonsulten AB att bildsätta en rad situationer i skola där barn och ungdomar med npf, autism , ADHD etc finns med . Önskemålet var att jag skulle göra det med Legofigurer , det blev ett 40-tal bilder som användes i utbildningmaterial. Ett väldigt roligt uppdrag som fått mycket positiva reaktioner från Annelie och från hennes kunder.

Elefantastiska bilder till Parasport Uppland

Jag fick hösten 2019 i uppdrag att göra en serie elefantbilder till Parasport Uppland, bilder som som skulle användas i deras verksamhet/evenemang  på olika sätt. Bilderna skulle gestalta olika typer av funktionsvariationer.

Metodbanken/Signahl

Under 2015 samarbetade jag med föreläsarna på Metodbanken och Signahl. Gjorde bl a illustrationer och uppdateringar på sociala medier. Ett mycket spännande och givande samarbete under en period.

 

 

Elefantastico, en fantastisk historia

2015 startade jag något som kom att bli en succé på många vis. En samling komiska, finurliga och charmiga elefantbilder. Något som fortfarande är uppskattat och efterfrågat på sociala medier och andra ställen. Allt är väldigt elefantastiskt med det här och jag är väldigt stolt över mina elefanter och att jag kunnat få sprida glädje i så många år till så många människor.

Firman Ajdo Art

2014 startar jag firman Ajdo Art, med inriktning illustration, foto och sociala medier. Firman var aktiv fram till februari 2016 då jag avvecklade den, sålde mitt hem och begav mig iväg på ett utlandsäventyr istället

 

 

Marknadsassistent för matgrossisten Don Bibbo

Matgrossisten Don Bibbo behövde skapa en bildbank till sin kommande webbshop så under 2013 arbetade jag med den uppgiften. Förutom produktfotografering producerade jag även produktblad till säljarna samt restaurangmenyer till Don Bibbos restaurankunder. Det här arbetet pågick under ca 8 månader innan jag gick vidare till andra projekt.

Be Outdoors/4 Seasons Outlet

Hösten 2011 var jag med och tog fram reklammaterial till friluftsbutiken BeOutdoors i Botkyrka kommun. Jag producerade bl a skyltar för butiken, banners för sociala medier och utomhusreklam.


 

Hemsida till Fågelfors Samhällsförening Högsby

Under ett par år 2008-2010 skapade och inledde jag arbetet med en hemsida till samhällsföreningen i Fågelfors, Högsby kommun. Samhällsföreningen behövde ha en plats där man kunde dela nyheter och information om sin verksamhet. Sidan blev mycket uppskattad av Fågelforsborna som nu på ett enkelt sätt kunde hitta information om verksamheten. Jag stod inledningsvis för uppdateringar och nyhetsinslag på sidan.

Comments are closed.