Tjänster

Handledning och stöd

Handledning och stöd under en begränsad period eller löpande i användning av rit appar för Ipad.

Tips & Tricks

Har du en idé om något du vill göra och behöver få tips om bra hjälpmedel? Då får du det genom den här tjänsten. Du får tips om användbara sidor och tjänster med mera som du kan använda för att förverkliga din idé.

Handledda kurser online

Ibland har jag handledda kurser online inom ett specifikt område. Privat eller i mindre grupper. Håll utkik här på Facebook eller på min hemsida.

Research och innehåll

Jag hjälper dig att skapa innehåll om du inte vill göra det själv. I samarbete med dig skapar jag ett för din verksamhet relevant innehåll som väcker intresse och engagemang från dina läsare. Med research tar jag fram material och innehåll som har anknytning till din verksamhet.

Sociala medier

Funderar du på att ha en Facebooksida likt den här? Eller låta dina kunder följa dig på Instagram eller Twitter? Micke Bq ger dig tips om vad som kan passa din verksamhet bäst och hjälper dig att komma igång. Önskar du efter det hjälp med fortlöpande uppdateringar och moderering av konto kan du prenumerera på den tjänsten till ett fast månadsspris.

Webbshop

Om du har produkter som du vill sälja via en webbshop, separat eller integrerad med din hemsida? Jag skapar den och lägger upp innehåll. Önskar du löpande underhåll med uppdatering av den så hjälper jag dig även med det.

Hemsida

Dags för en hemsida? I samarbete med CRS Webbproduktion erbjuder vi hemsida och plats på webbhotell till ett fast pris på 3600 kronor.

Illustrationer Digitalt eller analogt

Digitalt eller analogt framtagna illustrationer anpassade efter kund och uppdrag.

Toyphoto

Du har texten och budskapet till utbildningar, föreläsningar eller liknande. Med toy photos hjälper jag dig att lyfta ditt budskap med hjälp av t ex modellfigurer eller bekanta leksaksfigurer.

Animationer

Enklare animationer. Gif-bilder eller kortare videoklipp för t ex sociala medier eller hemsida.

Rita på iPad

Rita på din ipad. Få tips om rit appar och dess olika funktioner. Lär dig använda en rit app som hjälpmedel och ritblock, inställningar och funktioner, vilka appar som fungerar bäst för olika ändamål. Lär dig att få ut så mycket som möjligt av en specifik app.

Comments are closed.