Nytt: Undertexter

Ny tjänst – Caption, undertexter

Nå ut till fler med captions

Från och med i sommar 2020 erbjuder jag en ny tjänst. Nämligen undertexter till videofilmer, s k captions.

Captions det vi i dagligt tal kallar undertexter ökar tillgängligheten och du når ut till en bredare publik med dina videoklipp. För den som tittar i datorn eller på mobila enheter ökar intresset och möjligheterna att se och höra vad som sägs. Det gör att personer med nedsatt hörsel eller personer som är döva kan ta del av dina videoklipp. Captions är också en uppskattad funktion för den som ser videoklipp i miljöer där man inte vill eller får störa omgivningen (sjukhus, kollektiva färdmedel och så vidare).

Med undertexter från mig slipper du autogenererade översättningar på t ex Youtube, du får ett korrekt språk där allt som sägs finns med i texten utan att stoppas av eventuella filter på internet.

Hur det går till
Du skickar mig ditt videoklipp du vill ha textat via t ex Google Drive och jag gör textningen enligt de riktlinjer som finns hos AVTE, AudioVisual Translators Europe därefter får du antingen det textade materialet. Eller en separat textfil som du kan ladda upp där du så önskar.

Starterbjudande
Jag inleder med ett fint erbjudande för dig som vill ha undertexter till videoklipp/filmer med längden 1-10 minuter. Priset för den här tjänsten är ett fast pris på 1000 kronor plus moms.

Är du i behov av en eller flera undertexter kan du kontakta mig.

Comments are closed.